KONVERZIÓRA TERVEZVE

WordPress alapú weboldalak kisvállalkozások számára

A WoWeb PRESET weboldalainak megalkotásakor szem előtt tartottuk a vállalkozásod sajátosságait. Könnyen alakíthatóak a videós oktatóanyagok segítségével, így nem csak szép, de eredményes honlapod lesz anélkül, hogy szükséged lenne bármilyen technikai vagy programozói tudásra.

LÁTJUK A PROBLÉMÁDAT

Eleged van a mókuskerékből? Készen állsz arra, hogy végre elindítsd álmaid vállalkozását és azt csináld szívvel-lélekkel, amit szeretsz? Szeretnéd sikerre vinni azt, amiben tehetséges vagy és amihez igazán értesz?

Ehhez szükséged van egy eredményes online jelenlétre, aminek az alapja egy jól konvertáló weboldal. Ehhez alkottuk meg a WoWeb PRESET oldalait, amit te is könnyen testre tudsz szabni, így időt és pénzt spórolhatsz.

FELLÉLEGEZHETSZ

Vállalkozásod weboldalának elindítása nem kell, hogy stresszes legyen.

Gondoltad volna, hogy létezik olyan megoldás, amivel nem kell több százezret költened egy egyedi weboldalra? Ami még jobb, hogy a sok millió WordPress sablon között sem kell keresgélned, ráadásul közel sem biztos, hogy ezek illeszkednének a vállalkozásod célkitűzéseihez.

A PRESET oldalakat úgy alakíthatod, hogy pontosan meg tudd mutatni, ki vagy, és mivel foglalkozol. Mindezt profi és minőségi megoldásokkal, amihez minden segítséget megadunk.

Nem kell értened a kódoláshoz, nem kell az ingyenes, de sokszor felületes videók között böngészned, hogy a honlapod olyan legyen, amilyennek megálmodtad. A WoWeb oldalaival és a hozzá tartozó oktatóanyagokkal mindent meg tudsz valósítani, méghozzá stresszmentesen és költséghatékonyan.

Vágj bele!

JÓ HELYEN JÁRSZ

A WordPress weboldal testreszabása közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Még akkor sem, ha kezdő vagy – legyen szó magáról a vállalkozói létről vagy a weboldalkészítésről.

A PRESET oldalakat úgy terveztük meg, hogy segítsenek a hozzád hasonló vállalkozóknak egy jól konvertáló, minőségi weboldal létrehozásában, amely bemutatja a vállalkozásod.

Nézd át PRESET oldalainkat és válaszd a céljaidhoz és elképzeléseidhez leginkább illeszkedő megoldást.

Mit tartalmaz a WoWeb szolgáltatás?

Milyen bónuszok várnak rád?

Hogyan lesz preset weboldalad?

Mire lesz szükséged?

Mindenekelőtt kell egy tárhely és egy domainnév, ahova a weboldalad kerülni fog. Figyelj a választásra, mert nagyon fontos, hogy milyen motorja lesz a honlapodnak.

Én a MikroVPS NVMe CPanel tárhelyeit ajánlom!

ELŐKÉSZÜLETEK
Nézd meg a demokat

Böngészd végig a WoWeb demokat és válaszd ki a vállalkozásod számára legjobbat. Minden demohoz készítettünk egy leírást a funkciókról és végigvettük, hogy milyen vállalkozások számára a legoptimálisabb megoldás, hogy könnyebb legyen a döntés. Minden preset weboldalunkhoz választhatóak extra modulok. 

VÁLASZD KI A PRESET OLDALAD

Töltsd ki az űrlapot

Ha meghoztad a döntést, töltsd ki az űrlapot, amellyel megrendeled a WoWeb preset oldaladat. Figyelj a pontos kitöltésre. Ezt követően kapni fogsz egy díjbekérőt, melyen minden szükséges információt meg fogsz találni. Utald el az összeget. Ezt követően 3 munkanapon belül elvégzem az oldal telepítését és a szükséges beállításokat. Majd megkapod a hozzáférésedet a zárt felülethez, amin minden oktatóanyagot megtalálsz majd.

RENDELÉS

Csatlakozz a WoWeb közösséghez

A WoWeb felhasználók számára létrehoztunk egy zárt Facebook csoportot, ahol lehetőséged van kérdezni és mi igyekszünk megoldást találni minden kérdésedre, problémádra. 

TÁMOGATÁS

Legnépszerűbb PRESET oldalaink

Solution

Elsősorban coachoknak, egyszemélyes szolgáltatóknak.

Yoga

Jógastúdióknak, jóga-, pilatesoktatóknak, személyi edzőknek.

Beauty

Mindenkinek, aki a szépségiparban tevékenykedik.

Cottage

Weboldal vendégházaknak, magánszállásoknak.

Akik minket választottak

Neked való ez a megoldás, ha

NEM NEKED VALÓK A PRESET OLDALAK, HA

Készen állsz, hogy büszkén megmutasd a vállalkozásodat?

Nem kell többé azon aggódnod, hogy a weboldalad nem tükrözi azt a profizmust és minsőget, amit képviselsz!

TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓK NEKED

Nem árt, ha már van tárhelyed és domain neved. Ez meggyorsítja a folyamatot, hiszen már van hova telepíteni a PRESET oldalt.

De ha nem mersz egyedül belevágni a tárhely és domainnév választásba és ügyintézésbe, akkor nagyon szívesen segítek. Ezt tudod nekem jelezni a megrendelő lapon. 

Ha mégis egyedül intéznéd, akkor én a MikroVPS szolgáltatót javaslom. Ezen a linken tudod elérni azokat a tárhelycsomagokat, amelyet nyugodt szívvel tudok neked ajánlani.

Tárhelycsomagok a MikorVPS-nél >>

Induló vállalkozások számára a legjobb megoldás az NWMe CPanel tárhely. Itt többféle tárhelyméretből is tudsz választani. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik tárhelycsomagot válaszd, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot és segítek kiválasztani a számodra legjobb megoldást.

A megrendelést követően 72 órán belül kapsz egy díjbekérőt, melyen minden adatot megtalálsz, hova kell elutalnod a rendelési összeget. Az összeg beérkezését követően egyeztetünk a tárhelyed belépési adatairól, hogy a telepítést el tudjam végezni. A belépési adatok átadását követően 72 órán belül elvégzem a tárhelybeállításokat és a telepítést. Utána indulhat is a munka. Elküldöm a saját zárt felületed belépési adatait, ahol minden oktatóanyagot megtalálsz majd. 

Örökké 🙂 Ugye milyen szuper? Mi tudjuk, hogy egy weboldal sosincs kész, hiszen a vállalkozásod folyamatosan fejlődik és változik. A honlapodnak pedig lépést kell ezzel tartania. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a tudásanyag akkor legyen kéznél, amikor szükséged van rá. 

Illetve a tanfolyami felület mellett a zárt Facebook-csoportban bármikor kérdezhetsz, amire igyekszek mindig gyorsan válaszolni.

 • WordPress alapú preset weboldal telepítése a tárhelyeden
 • Tárhelybeállítások ellnerőrzése
 • Prémium bővítmények
 • Reszponzív beállítások, tehát minden kijelzőre optimalizált megoldás
 • Zárt felhasználói felület oktatóanyagokkal, melyekkel teljesen a vállalkozásodra tudod szabni az oldalt
 • Bónuszok a zárt felületen, melyek segítenek, hogy az oldalad hosszú távon is szuper maradjon és a céljaidat szolgálja
 • Zárt Facebook csoport, melyben további támogatást kapsz, ha kérdéseid lennének

A WordPress alapú weboldalak úgynevezett bővítményekből épül fel, ezekkel lehet különöböző funkciókat és dizájnmegoldásokat megvalósítani. Minden oldalunkhoz olyan licenszdíjas, prémium bővítmények tartoznak, amivel gyakorlatilag bármit meg tudsz valósítani. Így nem kell folyamatosan ingyenes megoldások után kutatnod vagy beérned egy kevésbé jó megoldással. 

A preset weboldalakért egyszer kell fizetned. Az ár minden szolgáltatást és minden licenszdíjat tartalmaz, amiért nem kell többször fizetned. Ugyanakkor azt is tudnod kell, hogy a preset oldaladhoz tartozó licenszdíjat csak egy domainen tudod használni. Ezzel kapcsolatban bővebb tájékoztatást találsz az ÁSZF-ben. 

TEMATIKA

Az oktatóanyagok összeállítása során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy ne csak kattintgass a szerkesztőfelületen, hanem értsd is, hogy mit csinálsz. Éppen ezért nem csak azt mutatjuk meg, hogyan kell színeket, betűket és szövegeket beállítani, hanem azt is, hogyan tudod hosszú távon kezelni az oldaladat. 

A legfontosabb tudnivalók mielőtt bárminek nekikezdenél! Ezt ki ne hagyd!

A legfontosabb tudnivalók a WordPressről és annak admin felületéről, hogy értsd hogyan működik és épül fel az oldalad.

Bizony, bizony …. az összes PRESET oldal Elementor PRO bővítménnyel készült és a szerkesztése is azzal fog történni, így nem árt ha tudod, hogy mire is képes.

Megtanulod, hogyan kell létrehozni, szerkeszteni és átalakítani oldalakat. Valmint megismerkedsz a menü szerkesztésének rejtelmeivel. 

Ez már a tényleges alkotási folyamat, ahol:

 • előkészítjük a képeidet
 • feltöltjük a képeidet
 • címsorokat és szövegeket adunk hozzá a honlaphoz
 • szerkesztjük a gombokat és a linkeket
 • a saját preset oldaladhoz tartozó speciális tartamakat szerkesztjük
 • megismerkedünk néhány dizájn trükkel

Minden, amit egy űrlapról és annak lehetőségeiről tudni érdemes. 

Nem árt tudni hogyan érdemes kialakítani a weboldalad ezen részeit, és milyen tartalmakat érdemes itt elhelyezni. 

Nagyon fontos, hogy a weboldalad minden kijelzőn jól jelenjen meg. Éppen ezért külön leckében nézzük meg, hogyan is kell ezt jól csinálni. 

Itt már égni fog az ujjaid alatt a billentyűzet, mert nagyon izgatott leszel, hogy végre megmutathasd az új weboldaladat. DE! Mielőtt még a nagyvilág elé tárod a remekművedet, elvégzünk egy sor technikai beállítást, hogy gyors és biztonságos legyen az oldalad.

Nagyon fontos, hogy ne csak elkészítsd a weboldaladat, hanem tartsd is karban a jövőben, hiszen csak akkor fog biztonságosan működni

Ezt imádni fogod! Ide készítettünk neked olyan tartalmakat, amikkel meg tudjuk könnyíteni a tervezési, alkotási folyamatot, valamint a későbbi kampányaid során is nagy segítségedre lesznek!

 • szövegezési tippek munkafüzettel
 • pop-upok készítése és beállítása
 • dizájntippek