Cottage

A tökéletes weboldal vendégházaknak, magánszállásoknak!

Ezzel a preset weboldallal megmutathatod leendő vendégeidnek, hogy milyen környezetben pihenhetnek, mi minden áll majd rendelkezésükre a szálláson. Sőt még nagyobb kedvet csinálhatsz nekik, ha megmutatod milyen programlehetőségek várnak rájuk, ha nálad pihennek. Honlapodhoz választhatod az online foglalás modult, amivel még könyebben tudnak majd foglalni a leendő vendégeid. 

69.000 Ft

Az ár tartalmazza a telepítést, a tárhelybeállításokat, a teljes WoWeb oktató anyagot.

A megrendeléshez töltsd ki az űrlapot!

Mi rejlik az Cottage preset oldalban?

Minden WoWeb oldal tetszőlegesen alakítható a saját arculatodra, hiszen a színeket és a betűtípusokat is kedvedre változtathatod. 

Az oktató anyagok segítségével pedig minden egyedi elképzelésedet meg tudod valósítani!

Cottage tematika a zárt felületen

Mit tartalmaz a blog modul?

Online szállásfoglaló modul

Mit tartalmaz a foglaló modul?
Mit tartalmaz a landing oldal modul?

Kérd landing oldal modullal!

Fontos információk neked, hogy minden egyértelmű legyen

Mindenképpen. Mielőtt megrendeled WoWeb oldaladat vásárolj magadnak tárhelyet és domain nevet. Én a MikroVPS szolgáltatót javaslom. Ezen a linken tudod elérni azokat a tárhelycsomagokat, amelyet nyugodt szívvel tudok neked ajánlani.

Tárhelycsomagok a MikorVPS-nél >>

Induló vállalkozások számára a legjobb megoldás az NWMe CPanel tárhely. Itt többféle tárhelyméretből is tudsz választani. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik tárhelycsomagot válaszd, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot és segítek kiválasztani a számodra legjobb megoldást.

A megrendelést követően 72 órán belül kapsz egy díjbekérőt, melyen mindent adatot megtalálsz, hova kell elutalnod a rendelési összeget. Az összeg beérkezését követően egyeztetünk a tárhelyed belépési adatairól, hogy a telepítést el tudjam végezni. A belépési adatok átadását követően 72 órán belül elvégzem a tárhelybeállításokat és a telepítést. Utána indulhat is a munka. Elküldöm a saját zárt felületed belépési adatait, ahol minden oktatóanyagot megtalálsz majd. 

Örökké 🙂 Ugye milyen szuper? Mi tudjuk, hogy egy weboldal sosincs kész, hiszen a vállalkozásod folyamatosan fejlődik és változik. A honlapodnak pedig lépést kell ezzel tartania. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a tudásanyag akkor legyen kéznél, amikor szükséged van rá. 

Illetve a tanfolyami felület mellett a zárt Facebook-csoportban bármikor kérdezhetsz, amire igyekszek mindig gyorsan válaszolni.

  • WordPress alapú preset weboldal telepítése a tárhelyeden
  • Tárhelybeállítások ellnerőrzése
  • Prémium bővítmények
  • Reszponzív beállítások, tehát minden kijelzőre optimalizált megoldás
  • Zárt felhasználói felület oktatóanyagokkal, melyekkel teljesen a vállalkozásodra tudod szabni az oldalt
  • Bónuszok a zárt felületen, melyek segítenek, hogy az oldalad hosszú távon is szuper maradjon és a céljeidat szolgálja
  • Zárt Facebook csoport, melyben további támogatást kapsz, ha kérdéseid lennének

A WordPress alapú weboldalak úgynevezett bővítményekből épül fel, ezekkel lehet különöböző funkciókat és dizájnmegoldásokat megvalósítani. Minden oldalunkhoz olyan licenszdíjas, prémium bővítmények tartoznak, amivel gyakorlatilag bármit meg tudsz valósítani. Így nem kell folyamatosan ingyenes megoldások után kutatnod vagy beérned egy kevésbé jó megoldással. 

A preset weboldalakért egyszer kell fizetned. Az ár minden szolgáltatást és minden licenszdíjat tartalmaz, amiért nem kell többször fizetned. Ugyanakkor azt is tudnod kell, hogy a preset oldaladhoz tartozó licenszdíjat csak egy domainen tudod használni. Ezzel kapcsolatban bővebb tájékoztatást találsz az ÁSZF-ben. 

Maradtak még kérdéseid?

Vedd fel velem a kapcsolatot a hello@woweb.hu emailcímen.

Cottage preset weboldal megrendelés

Kérlek, hogy adatokat úgy add meg, hogy a díjbekérőt és a számlát ez alapján fogom kiállítani!