ELKÉSZÍTEM A WEBOLDALAM

MEGVALÓSÍTÓ KONZULTÁCIÓS PROGRAM

SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁSSAL ÉS ÜTEMTERVVEL

Eddig azért nem vágtál bele a weboldalad elkészítésébe, mert úgy érzeted, hogy nincs meg a kellő technikai tudásod hozzá? Esetleg az aggaszt, hogy amit elképzeltél a fejedben, azt nem fogod tudni megvalósítani? Vagy egyszerűen csak jó lenne, ha valaki külső szemmel ránézne és elmondaná, hogyan lehetne még jobb?

Jó hírem van! Ezt a programot neked álmodtam meg!

Neked szól ez a program, ha ...

A program keretében megtervezzük az arculatodat, készítünk egy egyszerű logót a weboldaladra, átalakítjuk az általad választott PRESET weboldalt, feltöltjük a weboldalad szövegeit, elkészítjük a kampányod landing oldalát. 

Az online tananyagok mellett személyre szabott konzultációk és ütemterv fogja segíteni a munkádat.

Én teljesen analfabéta vagyok a technikai dolgokban, de ez az oktatási anyag teljesen érthető, szépen kidolgozott, rövid, emészthető részekből áll. Nagyon örülök hogy részt veszek ebben a programban.

Érthető, világos oktatási anyag. Nulla tudással is tényleg meg tudom csinálni úgy, ahogyan szeretném! Eszter pedig segít, amikor csak kell.

Mit nyersz, ha csatlakozol a programhoz?

Ki vagyok én és miért válaszd ezt a programot?

Sebők Eszter vagyok, az Especial Design megálmodója és tulajdonosa. Több éve tervezek és készítek weboldalakat, grafikai anyagokat, kiadványokat kis-, és középvállalkozásoknak.

Több évig dolgoztam a versenyszférában, majd a közigazgatásban. Nagy elhatározás volt, amikor vállalkozó lettem és a saját lábamra álltam. Hosszú utat jártam be, megtapasztaltam azokat a nehézségeket és kihívásokat, amelyekkel egy kezdő vállalkozónak szembe kell néznie. 

Sokat dolgoztam azon, hogy megalkossak egy olyan megoldást, ami segíti a kisvállalkozásokat, ami lefekteti a minőségi online jelenlét alapjait, amire nyugodt szívvel lehet építkezni. 

Mert a vállalkozásod te vagy! A te munkád, tudásod, tapasztalatod, energiád, időd, pénzed, a legtöbbször a szíved-lelked, sok év kemény és kitartó küzdelme, hogy végre azt csináld, amit szeretnél! Miért ne járna neked egy minőségi és profi weboldal?

Az elmúlt évek alatt sok vállalkozót mentoráltam, és azt tapasztalom, hogyan sokan azért nem vágnak bele maguk a weboldaluk elkészítésébe, mert nem hiszik el, hogy képesek rá. Ezt a konzultációs programot azért hoztam létre, hogy megmutassam meg tudod csinálni. És nem leszel egyedül, mert ott leszek, hogy segítsek, ha elakadnál. 

Hello, Eszter vagyok!

Mit tartalmaz a program?

Szuper átfogó oktatócsomag és gyakorlatias minikurzusok Eszter segítőkész hozzáállásával megspékelve.

Nagyon szuper program! Hálás vagyok Eszternek! Lépésről lépésre haladunk, saját tempóban.

100% GARANCIA

Még mindig kételkedsz abban, hogy valóban el tudod-e készíteni azt a weboldalt, amit a vállalkozásod, márkád megérdemel? Én biztos vagyok benne, hogy képes vagy rá! Sok vállalkozót mentoráltam már a saját weboldalának elkészítése során, és mindenki meg tudta csinálni. De hogy benned se maradjanak kétségek, garanciát vállalok arra, hogy egy szuper weboldal tulajdonosa leszel a program végére. 

Mit jelent a garancia? 

Ha azt látom, hogy a közös munka során 100%-ot beleteszel és valóban dolgozol az oldaladon, de mégis elakadsz és nem tudsz továbblépni, akkor átveszem tőled a weboldalszerkesztést és készítést.

UGYE TE LESZEL A KÖVETKEZŐ JELENTKEZŐ?

Hogyan épül fel a program?

ELKÉSZÍTEM A WEBOLDALAM

megvalósító konzultációs program
199.000 Ft
A teljes program értéke 290.990 Ft.
 • általad választott PRESET weboldal
 • 2 modul: LANDING oldalak és BLOG modul
 • Szövegírás minikurzus
 • tárhelybeállítások és PRESET oldal telepítése
 • 4+1 alkalmas konzultációs csomag
 • prémium bővítmények és sablon teljes licenszjoga
 • BÓNUSZ: letölthető e-book a legfontosabb SEO beállításokról (25 tipp, amivel gyorsabban rátalálnak a honlapodra)

TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓK NEKED

A program díján felül a tárhelyet és a domaint kell megvenned. Ennek költségével érdemes még számolnod. Ennek a díja a választott tárhelytől függ. Nagyságrendileg 20.000 – 30.000 Ft között kell kalkulálni. Én a MikroVPS szolgáltatót javaslom. Ezen a linken tudod elérni azokat a tárhelycsomagokat, amelyet nyugodt szívvel tudok neked ajánlani.

Tárhelycsomagok a MikorVPS-nél >>

Induló vállalkozások számára a legjobb megoldás az NWMe CPanel tárhely. Itt többféle tárhelyméretből is tudsz választani. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik tárhelycsomagot válaszd, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot és segítek kiválasztani a számodra legjobb megoldást.

A program teljes hossza a saját ütemtervedtől is függ, hogy mennyi időt tudsz szánni a feladataidra. A haladási tempót együtt fogjuk összeállítani. DE! Az első egyéni konzultációt követően maximum 4 hónap áll rendelkezésedre, hogy elkészüljön a weboldalad. Ha neked ennél gyorsabb tempó is belefér, akkor akár már hetekkel, sőt hónapokkal korábban is elindulhat a saját weboldalad. 

A jelentkezést követően elektronikus számlát fogsz kapni tőlem.

Ha egy összegben szeretnél fizetni, akkor a program teljes díja a jelentkezést követően a számlán feltüntetett fizetési határidőn belül (14 nap) utalandó. Az összeg beérkezését követően kerül sor az első konzultációra. 

Amennyiben a részletfizetést választottad, az első részletről szóló számlát a jelentkezést követően küldöm, melynek fizetési határideje 14 nap. A második részletet pedig egy hónappal később kell befizetni. 

A program díjáról alanyi adómentes, elektronikus számlát fogok neked küldeni.

A PRESET weboldalak olyan WordPress alapú weboldalak, melyeket prémium funkciókkal ruháztunk fel. Webesként tudom, hogy mik azok a technikai teendők, amiket nem szabad kihagyni egy weboldal alapjainál. Ez a tudás benne van a PRESET oldalakban. Biztos alapokra helyeztük az oldalakat és olyan oktatócsomagot állítottunk össze, aminek a segítségével te is képes leszel egy webes, egy marketinges és egy szövegíró szemével alakítani az oldaladat.

Mit kapsz a PRESET weboldallal?

 • egy technikalig kész WordPress weboldalt, amit a vállalkozásodra tudsz szabni
 • elvégezzük a tárhelybeállításokat és a telepítést – miért? mert sok weboldal itt bukik meg először: a rossz tárhelynél és annak beállításainál
 • egy 22 videóból álló oktatócsomagot, amiben nem csak azt mutatjuk meg, hogyan kell képeket és szöveget cserélni
 • választható modulokat, melyekkel olyan funkciókat adhatsz a weboldaladnak, amire valóban szükséged van
 • egy támogató csapatot, akikhez fordulhatsz, ha elakadsz

Egy zárt tanfolyami felületeden fogod elérni az összes online anyagot, amit a konzultációs program tartalmaz:

 • PRESET weboldal testreszabása
 • LANDING oldalak modul
 • BLOG modul
 • Szövegírás minikurzus

Az online konzultációkat Google Meeten vagy ZOOM-on fogjuk tartani. 

Jelentkezés a konzultációs programra

Kérlek, hogy az adatokat úgy add meg, hogy a díjbekérőt és a számlát ez alapján fogom kiállítani!