WEBOLDALKÉSZÍTÉS KALAUZ

A tervezéstől az élesítésig 6 lépésben

Nekiálltál a weboldalad elkészítésének? Vagy még csak tervezed, hogy belevágsz? Ez az útmutató biztosan segítségedre lesz, hogy semmi ne maradjon ki!

Csupán hat lépés, viszont minden lépést részletesen kidolgoztunk. Tudni fogod mit kell átgondolni, minek kell utánanézni, mire kell odafigyelni.

Milyen témákat fogunk érinteni?

6 fejezet ellenőrzőlistákkal 11 oldalon

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Sebők Eszter vagyok, az Especial Design és a WoWeb megálmodója és tulajdonosa. Több éve tervezek és készítek weboldalakat, grafikai anyagokat, kiadványokat kis- és középvállalkozásoknak. A munkám része az online marketingnek, így az évek alatt sok tudást és tapasztalatot szereztem ezen a területen.

A WoWeb könyvtárában sok hasznos ingyenes anyag kapott helyet, melyet szakmai tudásunk és tapasztalatunk segítségével állítottunk össze a csapatommal. Ezekkel az anyagokkal szeretnénk további hasznos és gyakorlati segítséget nyújtani a kezdő vállalkozások számára.

Ez az ellenőrzőlista azért született, hogy segítségedre legyen a weboldalad elkészítése során. Fontos, hogy ne hagyj ki lényeges lépéseket, és bizonyos témákat alaposan körbejárj annak érdekében, hogy a weboldalad meghízhatóan és eredményesen működjön a jövőben. 

Hello, Eszter vagyok!

Készen állsz , hogy

átgondoltam és kellő alapossággal állj neki a weboldalad elkészítésének?

Akkor töltsd le az útmutatót és állj neki a munkának!

A honlap teljes tartalma a szerző, Sebők Eszter kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelem alá esik. A weboldalon megjelenő képek, szövegek, videók és letölthető dokumentumok felhasználása szigorúan tilos, kizárólag a szerző előzetes írásos hozzájárulása után lehetséges.

WoWeb – Build & Design Your Site 2023 | Minden jog fenntartva