HOGY ÁLL A MARKETINGSTRATÉGIÁD?

Nem érted, hogy a te online jelenléted miért nem olyan sikeres, mint a konkurenciájé? Biztos, hogy a stratégiád minden téren megállja a helyét?

Itt az ideje, hogy minden részletet kivesézz!

Ezzel az ingyenes letölthető ellenőrzőlistával segítek áttekinteni a marketingstratégiád minden elemét!

Milyen kérdéseket fogunk érinteni?

39 pontos ellenőrzőlista tippekkel

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Sebők Eszter vagyok, az Especial Design és a WoWeb megálmodója és tulajdonosa. Több éve tervezek és készítek weboldalakat, grafikai anyagokat, kiadványokat kis- és középvállalkozásoknak. A munkám része az online marketingnek, így az évek alatt sok tudást és tapasztalatot szereztem ezen a területen. De ami ennél is fontosabb, hogy a csapatomat erősíti egy marketingszakember is. Nem csak az ügyfeleink vállalkozását egyengetjük, hanem a sajátunkat is. Hiszen mi is vállalkozók vagyunk, ezt az utat mi is bejártuk és járjuk ma is.

A WoWeb könyvtárában sok hasznos ingyenes anyag kapott helyet, melyet szakmai tudásunk és tapasztalatunk segítségével állítottunk össze a csapatommal. Ezekkel az anyagokkal szeretnénk további hasznos és gyakorlati segítséget nyújtani a kezdő vállalkozások számára.

Ez az ellenőrzőlista azért született, hogy segítségedre legyen az alapok átgondolásában, a hiányosságok feltérképezésében, ezzel is segítve a fejlődésedet!

Hello, Eszter vagyok!

Készen állsz , hogy

feltérképezd a saját stratégiádat, feltárd az erősségeidet és a hiányosságokat?

Akkor töltsd le az ellenőrzőlistát és állj neki a munkának!

A honlap teljes tartalma a szerző, Sebők Eszter kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelem alá esik. A weboldalon megjelenő képek, szövegek, videók és letölthető dokumentumok felhasználása szigorúan tilos, kizárólag a szerző előzetes írásos hozzájárulása után lehetséges.

WoWeb – Build & Design Your Site 2023 | Minden jog fenntartva