CSINÁLD MAGAD, DE CSINÁLD JÓL!

Ingyenes 4 napos minitréning

Te készíted a vállalkozásod weboldalád? Még csak tervezed, vagy már bele is vágtál? Készen van, de nem vagy vele megelégedve?

Tudtad, hogy a weboldalak 70%-a ott bukik meg, hogy nem megfelelő szempontok szerint tervezik? Sokkal több kérdést kell megválaszolni a tervezés során, mint mikor már a kivitelezésre kerül a sor.  

Miért döntenek sokan amellett, hogy maguk készítik el a weboldalukat?

Te is ebben a cipőben jársz? Akkor csináld jól és legyen eredményes a weboldalad!

Azt tapasztalom, hogy sokan nem használják ki a weboldalakban rejlő lehetőségeket és inkább egy technikai megoldásként tekintenek a honlapra, nem pedig egy marketingeszközként. Ebben a négy napban azt fogjuk megnézni mitől lesz marketingszemléletű és hatékony az oldalad. 

Mit kapsz ettől a tréningtől?

Tudni és érteni fogod, hogy milyen lépéseken át kell megtervezni egy jó weboldalt

Megbeszéljük milyen követelményeknek kell megfelelnie a honlapodnak

Átnézzük a legfontosabb sarokpontokat: struktúra, dizájn, szöveg, technikai alapok

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Sebők Eszter vagyok, az Especial Design és a WoWeb megálmodója és tulajdonosa.

Több éve tervezek és készítek weboldalakat, grafikai anyagokat, kiadványokat kis- és középvállalkozásoknak.

A munkám szerves része a tanácsadás is. A konzultációk alkalmával sok kisvállalkozóval beszélgettem már a kezdeti nehézségekről, bizonytalanságokról. A sikeres online jelenlét alapja a tudatos tervezés, viszont sok esetben a sorrend nem megfelelő. Tervezni még a weboldal elkészítése előtt érdemes, mert csak akkor lesz hatékony a honlapod.

Ha kimaradnak ezek a lépések, akkor jó esetben lesz egy szép online kirakatod, de nem fogja szolgálni az üzleti sikereidet!

A 4 napos minikurzust azért hoztam létre, hogy egy átfogó képet adjak arról, milyen lépéseken keresztül tudod megtervezni a weboldaladat úgy, hogy az segítsen az üzleti sikereid elérésében. 

Hello, Eszter vagyok!

Te ne kövesd el a legalapvetőbb hibákat! Tanulj velem és csináld jól! Tervezz magadnak egy olyan weboldalt, amit a vállalkozásod, a márkád megérdemel. 

Miről lesz szó a négy napban?

Ha eddig azért nem mertél belevágni, mert azt se tudtad hogyan állj neki vagy mire érdemes odafigyelned, akkor csatlakozz az ingyenes kurzushoz!

A legfontosabb információk a tréningről:

Tanulj velem, tanuld meg jól csinálni!

Jelentkezz az ingyenes minitréningre és szerezz magadnak stratégiai előnyt!

Ha többet szeretnél megtudni a WoWebről, akkor ismerd meg a szolgáltatásainkat!

A honlap teljes tartalma a szerző, Sebők Eszter kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelem alá esik. A weboldalon megjelenő képek, szövegek, videók és letölthető dokumentumok felhasználása szigorúan tilos, kizárólag a szerző előzetes írásos hozzájárulása után lehetséges.

WoWeb – Build & Design Your Site 2023 | Minden jog fenntartva